SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017

Hur blir man en SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017?

Innan man kan kora en SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017 kan det vara bra att veta vad SEO egentligen står för? Det kommer från engelskan och är förkortningen av Search Engine Optimization. Som översatt till svenska blir sökmotoroptimeringRunt om på internet kan man även läsa om alternativa termer så som Search Experience Optimization (som påminner en om att det inte bara handlar om webbsidor, html-koder och länkar utan i slutändan om människan/kunden) eller Simply Excellent Online. Vare sig de skulle kunna vara mer passande eller inte så är det ändå Search Engine Optimization som är det vanligaste förekommande begreppet när man pratar om sökmotoroptimering. På svenska omnämns det ofta även endast som sökoptimering, där ”motor” helt enkelt plockats bort.

Nu när ni har lite mer kött på benen så kan det vara intressant vad denna tävlingen egentligen innebär? Jo, det är nämligen så att Digital Business Developer-klassen som studerar vid yrkeshögskolan i Borås har en tävling för att kora en SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017. Detta görs genom att varje student optimerar sin webbutik som de konstruerat under kursen Digital Consumer Relations. De ska även lära sig att nå internetframgångar med DBD Borås som ett led i kursen.  Så håll tummarna för att jag tar hem priset, och koras till DBD-klassens SEO-mästare i Borås 2017.

Man kan göra på många sätt för att försöka lägga sig högt i rankingen och detta är ännu ett lamt försök att vinna lite mark jämfört med de andra studerande på DBD Borås. Varför inte ta chansen och se efter och lära sig ifall det går att bara trycka in lite irrelevant text, för att i slutändan koras till SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017.

Bokstäver som visar en SEO-mästare i DBD-klassen Borås 2017
Det handlar om att kunna leka med ord när man vill bli en SEO-mästare.