Hem

Projektarbetet la.nywebbdesign för DBD i Borås 2017

Välkommen till la.nywebbdesign, vilket är ett projektarbete inom utbildningen Digital Business Developer (DBD) i Borås. Tanken är att vi ska få fördjupad kunskap inom digital affärsutveckling, och denna kursen specifikt har handlat om att optimera kundresan från start till mål. Under kursens gång har vi utvecklat vår egen webbutik i WordPress med tillägget WooCommerce, vilket denna webbplats är resultatet av. Tanken är att vi ska nå internetframgångar ur många olika perspektiv där vi har laborerat med olika lösningar för att underlätta för kunden på en webbutik. Vi har även grottat ner oss i sökmotoroptimering och ska kora en SEO-mästare i DBD-klassen.

Webbutiken la.nywebbdesign

I vår webbutik hittar du personligen handsydda oknutna flugor och även accessoarer som armband för att skapa en enhetlig look till vardagens arbetsplats, till helgens avslappnade stil eller till de extravaganta festerna. Målet är att vi ska ha flugor och accessoarer för alla tillfällen, och till alla åldrar. Vi satsar på material där kvalitén är i fokus och alla flugor är handsydda av oss, och även våra armband tillverka vi själva i vår fabrik i Borås. Vi vill helt enkelt inte enbart skapa produkter, utan en livsstil för oss, och för våra kunder där den ena produkten inte är den andra lik. Vi har arbetat hårt för att skapa en digital shoppingupplevelse som ska gå att mäta sig med en fysisk butik. Vi ska vara mer än bara personal som hjälper dig med dina behov, vi ska vara en vän eller kollega som ger dig personliga och vänliga tips om hur du kan nå framgångar. La.nywebbdesign är den enda shoppingen du ska behöva ägna dig åt!

Tack vare våra villkor med fri frakt och kostnadsfria returer är det smidigt att handla hos oss. Så välkommen denna gång och varmt välkommen tillbaka så ska vi se till att du kommer att trivas!

Startsida för la.nywebbdesign DBD Borås 2017
Ett litet hem som står för att detta är startsidan för la.nywebbdesign.